پ. مرداد ۱۶ام, ۱۳۹۹

خودت بسازش باشگاه ورزشی سام

تی ارایکس بدنسازی جامپینگ اسپینینگ و صدها مورد آموزشی

پخت کدو حلوایی

کدو حلوایی خوشمزه برای شب یلدا بپزید

کدو حلوایی یا کدو تنبل یکی از پر خاصیت ترین سبزیجات محسوب می گردد که می تواند انتخاب مناسبی به عنوان میان وعده باشد. کدو حلوایی یکی از تنقلات محبوب در شب یلدا نیز می باشد که اغلب ما بارها پخت آن را برای شب یلدا تجربه نموده ایم، با این حال مطمئنا آشنایی با روش های متفاوت در رابطه با طرز تهیه کدو حلوایی برای همه ما جذاب خواهد بود. پس همراه ما باشید و نهایت استفاده را از دستورات ارائه شده در این زمینه ببرید.

طرز تهیه کدو حلوایی در فر :

ابتدا کدو حلوایی را به خوبی بشویید و سپس آن را با چاقوی نیز تکه کنید و دانه های آن را کامل خارج کنید، کدو حلوایی را به ابعاد دلخواه تکه کنید. توجه داشته باشید که نباید پوست کدو را بگیرید.

حال فر را روی ۲۰۰ درجه قرار دهید تا کاملا داغ شود. روی برش های کدو حلوایی کمی روغن زیتون بزنید به دلخواه مقداری شکر بپاشید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کدوها را روی آن قرار دهید. ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان لازم است تا کدوها بپزند. بعد از گذشت این مدت کدوها را از فر خارج نموده و بعد از سرد شدن نوش جان کنید.

پخت کدو حلوایی در قابلمه

همانند مرحله قبل کدو را شسته و بعد از خارج کردن تخم هایش، آن را به تکه های کوچکتر تقسیم کنید.

کدوهای خرد شده را درون قابلمه مناسبی قرار دهید، یک لیوان آب را با مقداری شکر مخلوط کنید و روی کدوها بریزید و اجازه دهید کدوها با حرارت ملایم بپزند. توجه داشته باشید که نیازی به آب زیاد نیست و دیگر اینکه بعد از پخت کدوها نباید خیلی نرم شوند زیرا نرم شدن بیش از حد باعث متلاشی شدن کدو حلوایی می شود.

یلدای خوشی داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

معادله امنیتی *